Trött men de gå alltid över !

Hellu!
Tro att jag lyckades somna eft halv tre i natt sen tvär vaknade Alma vi tre tiden,,,
Sen så kom Jesper klockan 6 i morse så man va inte den piggaste just då,så lär nog bli en tidig kväll, eller man bruka säga det iaf ,men ofta blir det inte så iaf :)
Igår va vi och fira lilla Meya, barnens kusin som ska fylla 4 år imorgon ,men vart tidigare firad, så passa vi på att uppvakta min mamma på morsdag på samma gång, så vart mkt tårta och fika :)
Sen for vi hem för att få i oss nå mat, och sedan vart det att fara till P-a & Linda för mattias skulle hjälpa P-a med dörren till deras blivande altan,så jag & Alma höll Linda sällskap :)
Få se vad vi hittar på i dag om vi far och hälsar på Madde & Leia en sväng ,,
Men först vakna till lite mer & snart göra frukost till Jesper & mig :) Är faktist fint väder i dag, och sol bli man glad av :D



Loppis i dag..

Idag har vi faktist fyndat !
Och bara ett kvarter härifrån ,en jätte fin damcykel !! Haha för bara 50 kr! Och en massa andra saker :)
Sedan var vi ner på medis en sväng där de hade klädförsäljning,,hade mkt fint där!!
Vart iaf en Hello kitty tunnika till Bella som hon tyckte va jätte fin och ett par leggings till skolavslutningen =) Två klänningar till mig ! strumpor till Alma, strumpor till mig och Mattias !
Har oxå varit hos morsan en sväng i dag då hon va barnvakt åt min brors barn :)
Och Meya och Tindra va som gulliga, dom hade diskution om vem som skulle få ha Alma i sitt knä först :)
Mattias han har som vart borta sen 4 i eftermiddags, han håller på att hjälpa P-a & Linda med att slå ut vägen där det ska byggas alton och sättas upp en dörr :P Men kom och tvär hämta mig och alma så for vi ut och käka allihopa!
Fy fasen vad det regnar ute!!
Nu längta jag till Matte kommer hem ,är inte så kul att sitta här sj,,och Alma ligger och sover så gott :)








En tripp

Haft en bra eftermiddag i stan med Mattias & Alma ! Vi hittade oss en souda stream på mediamarkt & sen vart det en grästrimmer på ö&b, och ett myggnät till Almas vagn på barnenshus,,Och så vart det handlat mat :) Vad tiden gå fort när man är i stan, vi va där vid tre tiden och var hemma vid åtta ! På vägen hem for vi förbi Linda & P-a en sväng och surra och drack kaffe, tror Alma vart lite kär i P-a,för när vi skulle fara fick han sig pussar och vinkningar som ba den :D
Få se vad det blir för väder i morgon ,men få jag bestämma så vill jag ha.... soool:D,, Det ska vara gårdsloppis ett kvarter härifrån i morgon så skulle va kul och se om man hitta nå skoj :)sen ha dom klä försäljning här på medis i morgon ,så skulle vara kul och titta där oxå :) På söndag blir det kalas och morsdagfirande,, min brors dotter fyller 4 :D





Tradera tjafs & lill Alma

Haha vilka skitstövlar det kan finnas på tradera , för ett antal veckor sen buda vi på en t-shirt åt jesper, och nu i veckan fick vi ett brev från posten där står att vi har ett brev där som däremot vi måste gå in o betala, pga att idioten som skickade brevet hade andvänt gammla frimärken,,va tusan vi hade ju skickat för frakt och allt,så de sluta med att vi fick betala dubbelt ist för att få ut det ,,ja hon fick inga bra omdömen av oss , elr vi skrev att hon andvänt gammla frimärken ,, haha då sicka hon tebax till oss att vu var jätte otrevliga köpare :P men de e vi ju klart inte :P

Nu är det full fart på lillan står klättrar & kryper överallt :D ! man våga då inte lämna ögonen på hon,,, Nu blir det att fara till stan en sväng :D pöss!






Grillning!!

Tjaoo !
På en liten stund ska vi ge oss iväg till Jespers dagis, där vi ska grilla,och så bli det loppis och fika efteråt , blir mys det !
Tur har vi med vädret iaf förutom att det blåser en hel del idag , men så länge det är sol så är det ju lugnt !!
Tråkigt bara att vissa väljer annat för det som är viktigare !! Aja inte mkt att göra åt !

Min gladaste Jesper!! <3




Kossor , Spya, Förnedringskassan !!

Har haft en bra dag ,tills det vart efter middag då försäkringskassan kärringen ringde och förstörde allt!! Suck, jaja kan ju inte vara bäst jämt!!
 Iaf så for vi på kosse släppet, men inte hann vi se det heller ,först vart vi sen pga detta med försäkringskasse kärringen, sen så missa vi infarten till dit vi skulle ,haha och dom hade skrivit att det var väll skyltat dit men ja en lten plutt skylt såg vi, där man skulle svänga av ,,och när vi va där vi skulle svänga började Alma tokspy i bilen som ba den,forsa ba ut ur lillmunnen, vet inte vad det kan ha varit ,hon fick äta ny mat i dag och dessutom så fick hon dricka mjölk till maten ,så kan ha varit den och lite åksjuka ,,så då fick vii stanna och ta hand om det,vill bara säga att hon har världens duktigaste storasyster,som vågade torka bort det medans vi kunde stanna :) Jaja kossorna missade vi men det kommer väll fler ggr :)
Nä nu ska jag ner och se på några avsnitt av två & en halv men ,med min sötis <3 !!



Tävla hos myddis !!!

 Hejsan var med och tävla hos myddis !!



Wiioo !!

 Hur glad vart jag inte då jag hade hämtat posten i dag !! Alma har fått sig en dagisplats :D så i september börjar allvaret igen , men ska ändå bli kul att få börja jobba igen :)
I dag har vi inte gjort mkt alls, jag blir så trött o seg när det är dåligt väder så har lyckats sova dom gångerna Alma sovit ! skönt det :) ( ibland)
 Åkte faktist och hälsade på min mamma en sväng i eftermiddags,,så Alma fick träffa mormor och storkusinerna som va där , Tindra & Meya :) Passa på att for dit medans Mattias for och hjälpte P-a med nå grejs !!
Fast jobbigt bara att känna av alla hundar som var där, vart alldeles täppt i halsen!!
Längtar till i morgon då ska vi ta barnen med oss & fara på koutsläpp, utanför Gräsmyr ligger det :)


Har haft en välldigt tänkande dam vid middagsbordet i dag :)


Och alltid lika glad som vanligt !! :D


Kusin Tindra! :D


Kusin Meya! :D



Vi har köpt en liten pool till Alma ,som hon ska få bada i då de blir sommar igen !!


Tidig morgon !

Alma
vaknade före halv5 imorse , inte för att man är piggast då , men sjklart kliver man upp,för vad gör man inte för sina barn! :) Vet ju att jag få ju vila sen å hon gör det !

Så här glad är man på morgonen , Lill Alma <3



Vart väll föresten ganska rätt så nöjd med håret i går..lite osminkad och jävlig bara :)



Nu ska jag och Alma få i oss lite frukost !! Och hoppas på att vädret ska bli bättre, regn och rusk just nu!


Sitter med färgen i håret !

 Idag har vi varit på öppna fks ,jag & Alma, Frida ringde och undra om inte vi ville följa henne och Saga dit i dag , de gjorde vi Alma hade det bara trevligt där , tro hon trivdes ganska bra för hon hade varken tid med mig eller lunchen ,, samlingen var nog de roligaste, så ska försöka att ta oss dit lite oftare :) Fick bara skynda oss hem , eftersom att dom ringde från dagis, Jesper hade fått akut magvärk efter lunchen,, tur så hann Matte hem före mig ,så han kunde hämta upp han och hans dagis ligger bara 30 meter där i från vi bor,stackarn riktigt ont hade han haft , inte likt han ,men de gick över då han fick komma hem :)
Sen kom Madde & Leia förbi en stund,så barnen fick leka lite :D
 Och idag har Alma varit vaken från kl ett till åtta ikväll ,hade som för sig en massa saker då hon skulle sova, busfian där :)
Just nu sitter jag med hårfärg i håret och det ska bli mörkt , så få se hur det se ut när de är färdigt :)


Söndag,,

Den här dagen har mest beståt av städning och tvättning,, tråkigt värre men det måste ju göras det oxå!
8 Maskiner har vi lyckats tvätta i dag :) vi missade förra söndan,,!! Har varit ungar här hela dagen ,så är ganska skönt att det är kväll nu och det är alldeles tyst!
Imorgon far Bella & Jesper till sin pappa, dom ska vara där i en hel vecka, så då blir det bara jag,Matte & Alma här,,förstå hur tyst det kommer att vara, jag gillar inte riktigt den där tystnaden ,tkr om när det är mkt runt om kring,,jaja är ju bara en vecka så de kommer att gå fort ,ska ev fråga om vi få låna dom på onsdag, för att fara o kolla på koutsläpp :D Kan bli mys det! Ska bli kul och se hur Alma reagerar oxå! :)
 Nu blir det bara till att slöa framför tv:n, för en gångs skull och ha slappar söndag , förutom att springa till tvättstugan oxå,är ju en liten bit bort den ! ;)


Bella cyklar utan händer :)

Mattias <3

Jesper har det då inte lätt, som bara har tjejer runt om sig,men gick me på att vara prinssesa !


Alma gumman!!


Dagen

Har haft en bra lördag !
Är lite trött just nu, och har en kass ryggvärk som jag gått med halva dagen, men den blir nog bra!
Hade tänkt mig att jag skulle passa på att sola ute i dag medans lillan sov efter lunchen , men e fasen inte lika varmt yte som det har varit dom senaste dagarna,så målade med barnen ist, eller rättare sagt dom målade på mina ben :P äsch va u ba vatten färg så gå ju bort man bara tittar på det ,haha snyggt eller hur !



Till mellanmål idag så hade jag gräddat våfflor,gott det! Alma fick sig en alldeles egen skål med uppklippna våfflor med sylt och grädde,,Gissa om hon njöt när hon åt !! Riktigt rädd om våfflorna var hon :D Kolla hur hon njuter!





Nu ikväll kom Matte på hur sugen han va på att fara köra motorcykel , så han for till Stefan och lånade hans en sväng,som Matte sålde till han förra våren,,Jaja iaf så var både han och barnen grymt nöjda iaf =) Men mest Mattias tro jag =)







Japp det var lite av våran dag iaf <3


MORGON

Godmorgon! före halv7 vaknade Alma i morse, efter blöjbyte och välling ville hon sova en timme till :) Nu full fart på henne, Har redan hunnit väcka upp Kusinen Älva & Bella , Mattias har farit på jobbet och ska jobba ngr timmar! Jesper sover ännu :)
Bella har ont i sin fot i dag oxå :( Få se vad man ska hitta på i dag då ,ja nåt dyker säkert upp :) Skulle verkligen behöva städa ! Mkt man har prioterat bort när vädret har varit helt underbart :)


ÄLSKAR MIN MATTIAS SÅ MKT !! <3


Tjej med kryckan

Åh underbar dag , har varit ganska soligt och varmt i dag , men dock inte lika varmt som tidigare dagar.
Idag så har Leia & Madde varit här och hälsat på oss, småtrollen fick sitta ute på en filt och mysa och äta mellis,och Jesper hade fullt upp med att hålla reda på godis påsen, då två små bara har bestämt sig för att dom vill ha den ,måste ju testas :)



Bella for och hoppade studsmatta i eftermiddags hos en kompis till henne , kommer hem efter ett tag med stora tårar, så nu hoppa hon på kryckor ,fick en kraftig stukning i foten som e alldeles svullen ,,hmm studsmattor e farligt ! Men få se hur det är imorgon är den värre då få vi väll åka in ,så vart ingen ridning för henne imorgon lite tråkigt,men det får bli nästa gång ist :)


Dagen

Härlig dag i dag oxå ,, barnen har haft vattenkrig i dag oxå alla ungar här runt omkring skoj har dom iaf :P Men inte så kul med allt grus och vatten som hamnar här inne jaja e ju bara sommar en gång om året ! :D
Idag har madde & Leia varit här , då ha små trollen fått bada i en balja , hur mysigt som helst !! Bli att införskaffa sig en liten pool sen !! :) E ju bara ett måste om de ska vara så här varm i sommar :) Och Madde har varit snäll & klippt Jesper i dag ,, jätte snyggt vart det och han så klart stor killen min :) Och Bella har legat här ute och solat med sina kompisar :) Lite bilder från dagen !!












Morgon

Denna morgon började med att vi försov oss ganska rejält! 8:15 vaknade vi ,, och Bella börjar 8:20, så vart som lite smått stressigt , dessutom så sov henes kusin över här i natt oxå, typiskt att man  skulle försova sig då ,jaja sånt som händer ibland :P Alma e då ingen bra väckar klocka ,och min verkar ha fått nå fel :P Och Jesper vart sen till dagis men de e ju inte hela världen det :) Idag kommer Madde & Leia och hälsar på oss ,kul det =) Ganska skönt att det inte är lika varmt idag som i går , man har ju lyckats att bränna sig en hel del , och hur ofta är det att man är solbränd i maj igentligen :D Nej nu blir det snart och göra lunch, världens enklaste Nudlar och mackor! Och Alma ligger o sover nu efter sin lunch ,japp de hon gillar mest välling,är så svårt att få i denna tjej mat,inte för att det syns eller märks,hon är oftast nöjd och alltid glad,och hon få oftast i sig gröt eller välling iaf, vissa gånger går de bra med mat !! :)






Dagen

Oj idag har vi varit ute i nästan 4 timmmar i solen!! Tro jag råka bränna ryggen lite då eller? Och på vägen hem verkade vi då tappa allt ,mössan åt alma men de märkte jag ganska snabbt så den såg vi en bit bort, och då kommer jag samtidigt på att Almas snutte filt är borta ,drar en stor suck för orkade verkligen inte gå tebax hela vägen ner på byn igen,med maten och allt och var helt slut av värmen! Som tur är hade jag Bella och Älva hemma som vill fara och leta, och hem kommer dom med Alma snuttis som ngn hade hängt upp snällt på en lktstolpe, så Alma vart super glad när hon fick se den , men inte visste hon att den hade varit borta änns :)
Japp hemma igen då Bella & Älva få för sig att dom vill ta ut byttor och kasta vatten på varandra,,och efter ett tag då e jesper oxå med,, såg fasen härligt ut men jag gick då upp och tog ett bad med Alma och Mattias fota barnen där ute då de lekte :) Få se vad dagen bjuder på i morgon då ,känns som om man har fullt upp hela tiden iaf :)
speciellt dom veckrna som Bella O Jeppe är här , fast jag tkr om då de händer ngt hela tiden :)
Här är lite bilder i från dagen !! :D



Solbränd!

Bella & Älva

Älva,Jesper & Bella



Alma,skummet var visst gottast!


Dagen

Fy tusan så skönt väder det är ute idag :)
Till lunch i dag fick Alma smaka på risgrynsgröt som hon fick äta sj, riktigt lycklig vart hon då, och efter det va de dags för att få duscha :D vart ute på en promenad ,hämtat Mattias mobil som varit inne på lagning för andra gången ,men verka då vara knäpp iaf ! Sen träffade vi veronika, Lisa & Kent, så då vart vi bjuden på kaffe och satt och surra en massa ,trevligt! Och nu ska vi göra oss i ordning för att fara till Rödå, så Alma få hälsa på faster Mona, och så ska vi grilla och äta gott :) Solen bränner riktigt söönt !




Dagen

Japp dagen började med att vara utan ström i två timmar,helt sjukt vad man är beroende av el ,spec då man har små barn! Tur som var kom Madde o Leia och knacka på dörrn,men bara efter ett litet tag så kom elen tebax ,tur de, kunde vi ge barnen mat ,sen knatade vi ner på byn och fick i oss nå käk sj , och solbränna fick vi oxå:D vädret har ju bara varit helt underbart i dag ! Sen vart de och köra Madde och Leia till röbäck,men på vägen for vi förbi medimarkt och köpte en väska till kameran och hämtade upp Bellas stora klädpkt på 27 plagg riktigt fina kläder har hon fått nu !! :D Sen stanna vi ett tag i Röbäck ,haha och Tony fick grilla i värsta åskovädret ! Sen när vi for vart de o fara in till stan en sväng, för Almas faster vart Almasugen :D Efter det vart de china mat för oss på eastern,,Mys!! Och nu blir de bara att slappa i soffan med Mattias,dagen har som varit lång :) HÄr är lite bilder från idag !



Jag & Alma

Alma

Madde,Leia & Alma

Tony

Madde & Leia

Alma & faster Mona

Mattias <3

Trollungen <3


Godmorgon !!

Nu i morse hade jag äran till att vakna före 4 i morse :) Till en glad Alma som ligger och trallar i sin säng, till att hon tyckte att det var dags att få komma upp ,men efter att fått varit vaken 1,5 så va de dags att få sova och äta välling,,frågan är om jag kan somna om nu igen ? japp men ska försöka med de iaf ;D





Dagen

Idag har jag och lillasyster umgåtts , händer ju inte allt för ofta, sen tog vi oss ut på en långpromenad hamnade sen på mattes jobb ,så vi tiggde oss lite kaffe där elr jag iaf :D Har ju varit sjukt härligt varmt väder ute idag, hoppas att det fortsätter så :D Nu ikväll har jag och Mattias suttit o budat på ett klädpkt på 27 plagg åt Bella på tradera och vi vann det :D Tur har vi ,det fanns i umeå, så de blir att fara till staden att hämta det !
Alma har varit på strålande humör dom senaste dagarna ,fast hon är ju oftast det ,fast har varit att hon skrattar och är nöjd över det mesta :D I morgon blir det väll att gå ner på byn en sväng dom skulle visst ha ngn rea i micasas gamla lokal ,så få väll titta va dom har för ngt :) puss!



Dagen / Kvällen

Faktist så har jag och Alma varit ute och gått idag,haha låter som de e nåt jag aldrig gör, men så är det ju naturligtvist inte, Nä är verkligen så att jag har bestämt mig för att gå ner i vikt, nu när man har ammat så har man bara vräkt i sig en massa, och mkt onödigt,,så de va inte kul att ställa sig på vågen och se hur mycket den visade :P Hela eftermiddan har bestått av städning och grejer som skulle ut i förådet, fasen skönt att dom e borta nu , och nu längtar jag till att klockan ska bli nio åbörjar mitt favo på kanal 5 !! DHW , hej så länge ha en bra kväll
för det ska vi ha <3


 


Godmorgon !!

Vaknade av en jätte pigg Alma, klockan halv 4 i morse. Då  vill hon sitta vaken en timma och leka och busa! Idag blir de nog inte så mkt,är typ världens tråkigast väder ute ,så få väll fixa lite här hemma,,Alma är så söt hon sitter och ropar på Bella,men Bella elr Jesper är inte hemma i veckan eftersom att dom är hos sin pappa den här veckan :(



Helgen

Helgen har verkligen varit toppen , lördagen började med att vara ute på loppis i 4 timmar,hjälpte Frida lite med Saga så hon kunde få stå sälja lite i lugn o ro :) Och jesper lekte med Anton !! Madde och Leia va oxå med ut o titta, sen bestämde vi oss för att vi skulle grilla o drick nå öl,, vart riktigt bra de,inte så mkt för min del men de va gott iaf.
Linda och P-a kom förbi oxå dom hade med sig en mini moto ,,haha den uppskattades av både barnen och vi vuxna :D Och Alma O Leia sovde skavfötters tillsammnas i Almas säng hur guligt som helst !!
Här är lite bilder i från helgen =0)



















Loppis i dag..

Godmorgon !!

Idag så blir det loppis för våran del , tänkte att jag oxå skulle ställa mig , men har haft så fullt upp så har inte hunnit att gå igenom allt,,, men få se om vi gör ngr fynd ist =) Så alltså det är mkt Loppis i vännäs idag,så bara ut o fynda nu =)










Nu har Bella ny frissa :D

Nu har Bella varit och klippt sig och super fin är hon så klart ,,här får ni se lite bilder ,och mamma vart oxå nöjd !!före














Tycker att bella är sjukt lik mig här :)










Soliga morgon,,,

Och hur underbart väder är de inte ute i dag då :) Bli o vara ute mkt i de fina vädret i dag !! 
Idag ska bella få fara o klippa sig , hon ska klippa luggen plus lite mer , ska lägga ut före och efter bilder sen i dag efter att vi varit där ! Alla barnen var på strålande humör i morse , och Alma har sovit hela natten i sin säng, utan att vakna så vi vakna av henne i morse då hon låg och grejsa o sjöng i sängen, är så mysigt att ligga och lyssna på dom små  :D Och Jesper hade brottomt ut i morse för att fara o leka med en kompis,,,nä nu blir de och fixa lite innan Vi ska gå möta upp Bella,,Föresten så hade Mattias bakat jätte goda blåbärskakor i går medans jag var borta , riktigt huslig hade han varit !!             

fotomodell för en dag....

Hejsan! Har haft en underbar kväll ,har varit och blivit fotad av The studio ,,Det började först med att man skulle skriva in sig ,sedan sitta ner o vänta ett tag, för att sedan bli sminkad av staylister hur kuligt som helst ,,men måste erkänna att man va som lite nervös och förrvirad ,men de gick bra sen :) sen fick vi sitta och vänta ett bra tag till sen var e dags för fotning,,och när man väl stog där och fick göra alla möjliga pouser försvann allt de där nervösa för de va så jädra kul!! Tack så jätte mkt veronica för att jag fick följa med ! Vi avslutade våran kväll på max,,för att av vänta blir man väldigt hungrig, då vi dessutom inte hade hunnit med och ätit ngn midag hemma :) 4 timmar tog det i studion  ,,här få ni se en bil på mig :)


Nervös

           Måste ändå få säga att jag e riktigt nervös för i eftermiddag, fast possitivt nervös =0)

Morgonen

 Godmorgon!  Alma brukar inte vara den som vaknar först, men i morse gjorde hon det, brukar alltid vara Jesper som kommer och väcker oss,och bella vaknar alltid sist,hon är värst att få upp på morgonen som en liten tonåring,och blir en massa tjat på hon,men nu är hon iaf sjuk så behövde bara väcka hon en gång, men hade det varit så att hon skulle till skolan ,så tar de minst 40 min för att få upp hon ur sängen,,I morse var Jesper lyckligast ,dom skulle ha bokdag på dagis i dag då alla barn få ta me sig en bok hemmifrån som fröken läser,och dessutom skulle dom på utflykt idag,och när vi kom på dagis började Jesper och hans  dagis kompisar visa varndra va dom hade i sina fikaryggor =) sött! Jag längtar så mkt tll våren, då allt börjar att blomma lite smått !!


Kvällen

Hejsan =) Efter middagen i dag började Bella babbla om hur sugen hon va på milkshake , konstigt nog så vart resten av oss oxå det. Så det vart vanilje milkshake med grädde och bär ovanpå ,som mattias fixade !! Supergoda vart dom !


Ny blogg

Nu har Madde varit så snäll och hjälpt mig o fixa en blogg :D Så ska göra mitt bästa ,ska bli riktigt kuligt !!

RSS 2.0