Torsdag 17/3

Imorse var vi ner på vc ,,Bella hade inga strepto i halsen iaf skönt det iaf , bara tjurigt hals ont ,Alma fick mer ögondroppar utskrivna,,hoppas verkligen att detta går över snart,,Iaf så tyckte hon att vi aktivt ska söka efter en ny lägenhet , hon trodde att det va den som gjorde att barnen va sjuka så ofta oxå ,,Men är inte så lätt att få tag i en 4:a här i vännäs alla är ju oftast upptagna! Men ska göra så gott vi kan!så här ser alma ut i vanliga fall !
 Imorse kunde hon knappt få upp ögonen !


Onsdag !

Som vanligt är vi sjuka här hemma,,Lill skrutt har feber som aldrig verka vilja ge med sig plus att hon fått ögonfluss i båda ögonen nu , men hon är så duktig när man ska tvätta rent och droppa i ögonen och stor tjejen har ont i halsen o rövar hosta ska iaf ner på vc i morgon bitti ,få höra vad de säger men kan kännas ganska meningslöst att gå dit i bland men måste ha mer droppar, jaja nog pratat om sjukdomar!

Jesper han e go han : mamma visst vart de bra när jag klippte mig ? mm tänkte jag de va ju som ett tag sen jag klippte han , jo det vart bra = ) Haha sen gå jag in på toa ser att det ligger en massa hår i handfatet ,frågade om han hade lippt sig sj i dag ?  Jaa men de är så jobbigt med det här håret :P Men han e så söt i sitt långa ruffs!

Just nu längtar jag såå mkt till Maj , för då ska jag .. nä just det de är hemligt än så länge =)

Ha en bra kväll , snart ska jag se på greys och försöka att hålla mig vaken <3


RSS 2.0