Är såå less!

Satt igår och tänkte ja barnen är ständigt sjuka, och börja fundera på om det är nån sjuka i denna lägenhet? Vet inte hur många förkylningar lillan haft , nu ligger hon i en igen,,och bella har senaste veckan klagat på huvudvärk och har ofta ont i halsen, och Jesper har fått en massa torra fläckar som blir röda och blommar upp titt som tätt i ansiktet,, Och Bella har ju mögelallergi de har vi fått bekräftat,, ringde iaf och pratade med en sköterska i går på vc, hon trodde oxå att vi hade ngt här och hon rekomendera oss att flytta här i från så fort som möjligt,,Och veckan innan jul hörde jag nåt konstigt ljud som att det smäll sen när jag kommer in i köket droppar det vatten i från taket!! Japp vi ringer hyresvärden som ringer upp mig på en timme, och han i sin tur skickar hit en kvinna som bor  i området ( detta är för typ 6 veckor sen) och hon är väll här i två minuter ,hon skulle kontakta hyresvärden för att få hit ngn att mäta fukt! Japp vad har hänt sen dess då , inte ett skit och dom går inte få tag i heller,, man blir ganska less!        


Länge sen..

Nu var det länge sen ,men tänker inte skylla på nått...men ibland räcker inte tiden till .
Har jobbat kväll i kväll ,tycker om mitt jobb så mkt , alla underbara människor =)
Annars har jag inte gjort så mkt tidigare i dag än mer än tagit det lugnt o vilat lite ,för natten va inte den bästa,,jag är ganska övertygad om att det spökar här och jag är såå mörkrädd.
Ja vad hände då, jag hade just somnat och vaknar av att det sprakar till i barnvakten och nån som ropar hallå hallå i barnvakten!! Och det var inte Alma, det lät mer som en glad tant , gå inte beskriva,,men sen kunde inte jag sova kan jag lova ,,jaja man kanske bara inbillar sig men läskigt var det iaf ,,hoppas att jag slipper höra ngt i natt!
Iaf så har Bella och Jesper kommit i dag =) och i morgon ska dom få sig en gemensam present,,för snart fyller båda år Jesper fyller 6 år nu i januari och Bella blir 10 är i februari så ska bli skoj och se vad dom tkr =)
 Imorgon är ja ledig så få se vad vi hittar på =) NÄ dags och se om man vågar sova i natt , godnatt!!


RSS 2.0